Max Tak heeft verschillende hoveniers en boomverzorgers in dienst, met verschillende kennis van zaken.

Als u het fijn vindt om samen met iemand uw plannen door te spreken, dan helpen wij u graag! Wij houden immers van persoonlijke aanpak. Ook kunnen wij u advies geven over wat het beste idee is bij uw plan.

Ons bedrijf is in die 10 jaar dat we bestaan, uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met veel potentie. De hoveniers hebben klanten over heel Nederland en hebben al enige ervaring met verschillende soorten werkzaamheden. Ze weten precies wat u wenst en willen een zo goed mogelijk resultaat waar u helemaal tevreden mee bent!

Graag stellen wij al onze collega’s aan u voor!

Max Tak

Max Tak

Eigenaar

Max Tak is in 2007 begonnen met Max Tak Boom en Tuinverzorging. Zijn kennis en ervaring zorgt dat hij al 10 jaar de specialist is in boom en tuinverzorging!

Marion Meurs

Marion Meurs

Directiesecretaresse

Marion is sinds 2014 in dienst. ‘De dame’ van alle markten thuis die zorgt dat alles op het kantoor vlekkeloos verloopt, kortom onze duizendpoot!

Peter van de Schepop

Peter van de Schepop

Hovenier

Peter is sinds 2016 bij ons in het team en verricht allerlei hoveniers projecten. Hij is erg collegiaal en ook erg muzikaal aangelegd!

Dimitri Lepenioti

Dimitri Lepenioti

Boomverzorger/ETW

Dimitri is sinds 2014 werkzaam bij ons. Hij is een collega die graag de handen uit de mouwen steekt maar ook in is voor gezelligheid!

Frank Kazemier

Frank Kazemier

Boomverzorger/Hovenier

Frank zit vanaf 2016 in ons team. Een ingetogen en behulpzame collega die graag in zijn vrije tijd de klimsport beoefendt.

Reinder Jochems

Reinder Jochems

Medewerker groenvoorziening

Reinder is sinds 2016 bij ons in dienst. Als medewerker groenvoorziening is hij erg behulpzaam en een fijne kracht. In zijn vrije tijd is hij een hippe skate boy!

Dennis van Luttikhuizen

Dennis van Luttikhuizen

Medewerker Groenvoorziening

Dennis is 2017 bij ons aangesloten en is een goede allround medewerker die breed inzetbaar is.

Peter Tak

Peter Tak

Chef Werkplaats/administratief medewerker

Peter is vanaf het begin in 2007 in dienst. Hij is onze chef werkplaats, hij zorgt voor alle puntjes op de i in de werkplaats. Maar ook op kantoor biedt hij ondersteuning. In zijn vrije tijd bespeelt hij de trompet en zit hij bij muziekvereniging eendracht.

Justin Schimmel

Justin Schimmel

Assistent Groenvoorziening

Justin is sinds 2018 in dienst. Als Assistent Groenvoorziening een allrounder en een echte ‘buiten jongen’!

Giovanni van Ernst

Giovanni van Ernst

Medewerker Groenvoorziening

Giovanni is sinds 2018 bij ons aangesloten. Een beginnend top hovenier!

Anna Vergidis

Anna Vergidis

Marketing/administatief medewerker

Sinds juni 2017 toegevoegd bij het team als ondersteuning van het kantoor met marketing als specialiteit en zorgt dat elke vrijdag toch de vrijdagmiddag borrel verzorgd is.

Marleen Wiersema

Marleen Wiersema

Boomverzorger in opleiding

Marleen is sinds juli 2017 bij ons team aangesloten. Ze heeft al 4 jaar ervaring in de branche en doet momenteel de boomverzorger opleiding. Onze vrouwelijke topper zit zelfs  in het klimteam van Helicon.

Joanne van Ee

Joanne van Ee

Medewerker Groenvoorziening

Joanne is het voorjaar van 2018 bij ons team gekomen, ze doet het hoveniers werk in het breedste zin van het woord en zit ook in het Zaagteam!

Kevin Kleiboer

Kevin Kleiboer

Medewerker Groenvoorziening

Kevin is een aantal jaar werkzaam bij ons, een allround medewerker die op veel facetten inzetbaar is. Zijn ambitie is om zijn eigen boerderij te hebben.

Timon Scheur

Timon Scheur

Boomverzorger/ETW

Timon is in oktober 2018 bij ons team aangesloten. Hij is samen met een paar collega’s specialist op het gebied van bomen.