Max Tak heeft verschillende hoveniers en boomverzorgers in dienst, met verschillende kennis van zaken.

Als u het fijn vindt om samen met iemand uw plannen door te spreken, dan helpen wij u graag! Wij houden immers van persoonlijke aanpak. Ook kunnen wij u advies geven over wat het beste idee is bij uw plan.

Ons bedrijf is in die 10 jaar dat we bestaan, uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met veel potentie. De hoveniers hebben klanten over heel Nederland en hebben al enige ervaring met verschillende soorten werkzaamheden. Ze weten precies wat u wenst en willen een zo goed mogelijk resultaat waar u helemaal tevreden mee bent!

Graag stellen wij al onze collega’s aan u voor!

Max

Max

Eigenaar

Max Tak is in 2007 begonnen met Max Tak Boom en Tuinverzorging. Zijn kennis en ervaring zorgt dat hij al 10 jaar de specialist is in boom en tuinverzorging!

Marion

Marion

Directiesecretaresse

Marion is sinds 2014 in dienst. ‘De dame’ van alle markten thuis die zorgt dat alles op het kantoor vlekkeloos verloopt, kortom onze duizendpoot!

Dimitri

Dimitri

Boomverzorger/ETW

Dimitri is sinds 2014 werkzaam bij ons. Hij is een collega die graag de handen uit de mouwen steekt maar ook in is voor gezelligheid!
Timon

Timon

Boomverzorger/ETW

Timon is in oktober 2018 bij ons team aangesloten. Hij is samen met een paar collega’s specialist op het gebied van bomen.

Frank

Frank

Boomverzorger/Hovenier

Frank zit vanaf 2016 in ons team. Een ingetogen en behulpzame collega die graag in zijn vrije tijd de klimsport beoefendt.
Giovanni

Giovanni

Medewerker Hovenier aanleg

Giovanni is sinds 2018 bij ons aangesloten. Een beginnend top hovenier!
Koen

Koen

Medewerker hovenier, assistent aanleg

Koen is maart 2019 bij ons in dienst gekomen. Hij heeft een serieuze aandacht voor het vak en is een kundige hovenier.

Hoan

Hoan

Chef werkplaats/monteur

Hoan is vanaf 2017 in dienst. Hij is onze chef werkplaats, hij zorgt voor alle puntjes op de i in de werkplaats. 

Peter

Peter

Flexibele kracht

Peter is vanaf het begin in 2007 in dienst. Hij is breed inzetbaar. In zijn vrije tijd bespeelt hij de trompet en zit hij bij muziekvereniging eendracht.